Veliki uspijeh SCM-ovog događaja “Drilling is no longer boring”!

 

Odličan uspijeh, sa stotinama posjetilaca iz cijelog svijeta: najnoviji proizvodi SCM-a ispunjeni su velikim interesovanjem i zahvalnošću. Kućni sajam pod nazivom “Drilling is no longer boring”, organizovan je od 18. do 20. oktobra u Tehnološkom centru u sjedištu SCM-a u Rimini, predstavljene nove mašine za bušenje morbidelli NC

, prikazali odličan timski rad dizajnera SCM-a, tehničara i specijalista koji su prihvatili ovaj novi visokotehnološki izazov. Kao što se dogodilo prošle godine sa “Author R-Evolution” za lansiranje naših “all-in-one” obradnih centara, a isto će se dogoditi i sa sledećom automatizacijom “Smart & Human Factory” događaj (31. januara-2. Februar 2019. godine), SCM-ov cilj bio je da se prvog dana obezbedi obuka za prodajnu mrežu – kritična prilika za izgradnju tijesno-uspešnog SCM tima na međunarodnom nivou. Preostala dva dana, fokus je bio na pozdravljanju stotina kupaca iz cijelog svijeta (a posebno iz Evrope, Azije i Južne Amerike).

Nenadmašna produktivnost, kvalitet i vrhunska završna obrada, neograničena fleksibilnost, automatizacija i mogućnost integracije sa kolaborativnim robotima. Sve to po veoma konkurentnim cijenama. Nove, ekskluzivne funkcije su nedavno dodate našim dizajnom – kako je precizirao menadžer, Bruno di Napoli: potpuno redizajnirane glave za bušenje, novo vreteno i novi uređaji za povratak sa automatskim istovarom, do 60% kraća ciklusa zahvaljujući novom dometu morbidelli cx210 i 220; i novi, ekskluzivni sistem za povezivanje dowel-a, vretena Clamex i moguća integracija u proizvodne linije sa morbidelli ux200d.

Zavjesa se spustila na dan bušenja, ali pažnja industrije je već usredsređena na naš sljedeći kućni sajam koji je zakazan za Januar. Postoje velika očekivanja za nova rešenja integracije čoveka-robota, osnovni proizvodi sledećeg događaja. Cilj je, kaže Luigi De Vito, menadžer Scm Division-a, “da pomogne našim klijentima da poboljšaju svoju produktivnost i trendove poslovanja, u skladu s promjenljivim izazovima tržišta”. Novi događaj će se održati još jednom u našem Tehnološkom centru u Riminiju, od 31. januara do 2. februara 2019. Vidimo se tamo!”.